Speed petrol additiv

Speed Petrol additive për benzinë përbëhet nga një kombinim i lubrifikantëve aseptikë që janë formuluar në përputhje me gjendjen më të fundit të karburantit dhe teknologjisë aditive. Ky produkt karakterizohet nga vetitë e shkëlqyera të pastrimit dhe mbrojtjes së materialeve.

Përdoret në motorët me dy goditje dhe 4-goditje në automobila, anije dhe makineritë industriale. Sidomos rekomandohet kur motori nuk përdoret për një periudhë të gjatë kohore.

Кat nr 5105
Përdorimi 1 litër mjafton për 400 litra benzinë. 1 dozë matëse (e integruar në kapakun e kthyeshëm = e mjaftueshme për 10 litra benzinë). Produkti përzihet automatikisht me karburant.
Përmbajtja 1 l
Paketimi 6
Lloji  Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.