Speed tec petrol

Aditiv modern për përshpejtim të përmirësuar dhe reaksion të zgjeruar të ngarkesës. Rrit kënaqësinë e drejtimit për shkak të konsumit më të lartë të energjisë. Motori fillon më lehtë dhe funksionon më mirë. Ky produkt është në përputhje me të gjitha llojet e benzinës dhe aditivëve të gazit. Përmirëson ndjeshëm nxitimin – thjesht shtojeni në benzinë.

.

Për të gjithë motorët me 2 goditje dhe 4-goditje.

Каt nr 3720
Përdorimi Një paketë prej 250 ml është e mjaftueshme për një maksimum prej 70 litra benzinë. Përzieni përmbajtjen e paketës me benzinë. Përzierja është automatike.
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv për benzinëAditiv modern për përshpejtim të përmirësuar dhe reaksion të zgjeruar të ngarkesës. Rrit kënaqësinë e drejtimit për shkak të konsumit më të lartë të energjisë. Motori fillon më lehtë dhe funksionon më mirë. Ky produkt është në përputhje me të gjitha llojet e benzinës dhe aditivëve të gazit. Përmirëson ndjeshëm nxitimin – thjesht shtojeni në benzinë.
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.