SUPER HD 15W 40

Ky produkt është vaj motori për motorët me benzinë dhe naftë të destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat e përzgjedhura bazë dhe niveli i lartë i aditivëve garantojnë lubrifikimin optimal në kushte normale të funksionimit.

Vaj universal për motorët me benzinë dhe për motorët me naftë.

Miratimi:

  • API CD
  • API SF

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Super HD 15W-40 1899 5 l Canister plastic D-RUS-PL-H-RO-BIH-HR-SCG
Super HD 15W-40 1896 20 l Canister plastic D-GB
Super HD 15W-40 1898 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.