SYNTHOIL HIGH TECH 5W 40

Vaj për kursimin e energjisë i projektuar për motorë modern. Redukton konsumimin e naftës dhe karburantit. Përmirëson lubrifikimin optimal edhe në kushte ekstreme të punës. Ky produkt ka viskozitet jashtëzakonisht të qëndrueshëm me shtresa të gjëra. Jep lubrifikimin e menjëhershëm gjatë fillimit të ftohtë, si dhe presionin optimal të vajit në të gjitha shpejtësitë e funksionimit dhe në temperaturat ekstreme, kontribuon në performancën optimale të motorit dhe përmirëson mbrojtjen e konsumimit, gjë që zgjat jetën e motorit. Testuar në katalizatorë dhe turbo mbushës.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit në motorët me benzinë dhe naftë. Është veçanërisht i përshtatshëm për situatat kur intervalet e ndryshimit të vajit janë më të gjatë, si dhe për motorët që veprojnë në kushte ekstreme.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SM

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • BMW Longlife-98
 • MB 229.3
 • Porsche A40
 • VW 502 00
 • VW 505 00

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Synthoil High Tech 5W-40 1855 1 l Canister plastic Booklet
Synthoil High Tech 5W-40 1924 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil High Tech 5W-40 2194 4 l Canister plastic Booklet
Synthoil High Tech 5W-40 1915 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil High Tech 5W-40 1307 5 l Canister plastic D-F-I
Synthoil High Tech 5W-40 1856 5 l Canister plastic Booklet
Synthoil High Tech 5W-40 1925 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil High Tech 5W-40 1308 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil High Tech 5W-40 1309 60 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil High Tech 5W-40 1311 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.