SYNTHOIL LONGTIME PLUS 0W 30

Vaj motori me cilësi të lartë që kursen energji. Përmirëson lubrifikimin optimal dhe shpërndarjen më të shpejtë të mundshme të vajit në të gjithë motorin që nga rrotullimi i tij i parë. Mbron motorin nga konsumimi, gërryerja dhe formimi i shtresave.

Testuar në katalizatorë dhe turbo mbushës. Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit në motorët me naftë. Siguron periudha më të gjata ndërmjet intervalit të rregullt të servisimit.

Miratimi:

  • ACEA A1
  • ACEA A5
  • ACEA B1
  • ACEA B5
  • VW 503 00
  • VW 506 00
  • VW 506 01

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Synthoil Longtime Plus 0W-30 1150 1 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil Longtime Plus 0W-30 1151 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.