SYNTHOIL ENERGY 0W 40

Super viskozitet për kursimin e energjisë. Përmirëson shpërndarjen e shpejtë të vajit të motorit në të gjithë motorin. Shkakton lubrifikimin optimal të motorit nga rrotullimi i parë i boshtit, dhe gjithashtu kontribuon në një konsum të konsiderueshëm dhe gërryerje më të ulët të motorit. Kursime të konsiderueshme në konsumimin e karburantit ndërsa motori është i ftohtë (krahasuar me vajrat minerale konvencionale 15W-40) për shkak të rezistencës më të ulët të fërkimit që rezulton nga super viskoziteti për kursimin e energjisë, motori mund të gjenerojë më shumë energji ndërsa konsumi i vajit është shumë më i ulët. Siguron pastërti optimale të motorit. Testuar në katalizatorë dhe turbo mbushës.

Veçanërisht i përshtatshëm për motorët e gjeneratës së re. Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit, si dhe për periudha më të gjata ndërmjet ndryshimeve të naftës.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SM
  • BMW Longlife-98
  • Ford WSS-M2C 937-A
  • MB 229.3
  • Porsche A40
  • VW 502 00
  • VW 505 00

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Synthoil Energy 0W-40 9514 1 l Canister plastic Booklet
Synthoil Energy 0W-40 1922 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Energy 0W-40 20909 1 l Canister plastic JP
Synthoil Energy 0W-40 2451 4 l Canister plastic Booklet
Synthoil Energy 0W-40 7536 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Energy 0W-40 9515 5 l Canister plastic Booklet
Synthoil Energy 0W-40 1923 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Energy 0W-40 20910 5 l Canister plastic JP
Synthoil Energy 0W-40 1362 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil Energy 0W-40 20932 20 l Canister plastic JP
Synthoil Energy 0W-40 1363 60 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil Energy 0W-40 1364 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.