TAR REMOVER

Largues i rrëshirës i cili është një përzierje veçanërisht e efektshme e tretësve për heqjen e njollave të rrëshirës dhe katranit nga automjetet motorike, kampe, motoçikleta, biçikleta dhe mjete etj. Nuk dëmton llakun e automjetit.

Për heqjen e të gjitha papastërtive si katranin, asfaltin, njollat yndyrore, por edhe çdo njollë të freskët nga ngjyra etj. Mund të përdoret në të gjitha automjetet. Mos përdorni në plastikë polikarbonate ose qelq akrilik.

Kat. Nr: 1600

Përdorimi: Spërkatni me Tar Remover mbi zonat që duhet të pastrohen dhe lihet të veprojnë për një kohë të shkurtër. Fshijeni me një leckë ose sfungjer.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.