TELESCOPE-GUN POWERLINE

Pistoletë teleskopike për ajër të kompresuar me mundësi rregullimi. E lehtë për të vepruar. Në rast ndërprerjeje, furnizimi i materialit ndalet menjëherë.

 

Për masa ngjitëse dhe ngjitës nga 290 – 310 ml.

Kat. Nr: 625

Paketimi: 1 copë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.