TIRE FITTING SPRAY

Sprej për montimin e gomave që parandalon dëmtimin e gomave të llojeve të ndryshme gjatë montimit ose çmontimit. Spreji i montimit të gomave harxhohet pak, mundëson funksionimin e shpejtë, ka karakteristika të shkëlqyera të rrjedhjes dhe rrëshqitjes, dhe pas montimit parandalon rrëshqitjen e gomave. Shtresa rrëshqitëse e cila fillimisht është e bardhë dhe shërben si tregues dhe bëhet e tejdukshëm pas një kohe/për këtë arsye nuk kërkohet pastrimi shtesë i gomave.

Për montim/çmontim të lehtë të të gjitha automjeteve siç janë veturat e pasagjerëve, kamionët, transportuesit, motoçikletat dhe makineria bujqësore. Disa prodhues të gomave të montimit/çmontimit të gomave me profil të ulët dhe gomën e hershme të sheshtë i rekomandojnë sprejat e këtij lloji.

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.