TOP TEC 4100 5W-30

Top Tec 4100 është një vaj motori me cilësi të lartë sipas teknologjisë së fundit dhe mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Është një kombinim i vajrave jo konvencionalë që kanë ardhur si rezultat i teknologjisë sintetike, si dhe përparimeve më të fundit në teknologjinë e zhvillimit të aditivëve. Ky vaj siguron mbrojtje të shkëlqyeshme kundër harxhimit të motorit dhe zvogëlon konsumimin e karburantit dhe në ndërkohë siguron edhe shpërndarjen e menjëhershme të vajit  në të gjithë motorin. Ndiqni udhëzimet e prodhuesit në lidhje me periudhat e ndryshimit të vajit çdo 30,000 km.

Ky vaj është optimal për motorët modernë me benzinë dhe naftë me teknologji me shumë valvula, ose me turbo mbushës, me dhe pa ftohës të ajrit të kompresuar. Veçanërisht i përshtatshëm për automjetet me motorë Euro IV.

Miratimi:

  • ACEA C3
  • API SN
  • BMW Longlife-04
  • Ford WSS-M2C 917-A
  • MB-Freigabe 229.31
  • Porsche A40
  • VW 502 00
  • VW 505 00
  • VW 505 01

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Fiat 9.55535-H2
 • Fiat 9.55535-M2
 • Fiat 9.55535-S2
 • Renault RN 0700
 • Renault RN 0710

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Top Tec 4100 5W-40 9510 1 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4100 5W-40 3068 1 l Tank truck D-GB
Top Tec 4100 5W-40 7500 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4100 5W-40 20907 1 l Canister plastic JP
Top Tec 4100 5W-40 2195 4 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4100 5W-40 7547 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4100 5W-40 9511 5 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4100 5W-40 7501 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4100 5W-40 20908 5 l Canister plastic JP
Top Tec 4100 5W-40 21230 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Top Tec 4100 5W-40 3702 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec 4100 5W-40 20931 20 l Canister plastic JP
Top Tec 4100 5W-40 3703 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4100 5W-40 3704 205 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4100 5W-40 3071 1000 l Container D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.