TOP TEC 4300 5W-30

Ky vaj është sipas gjeneratës së fundit me përbërje të ulët të hirit për përdorim gjatë gjithë vitit. Ky produkt është një kombinim i vajrave jo konvencionale mbi një bazë sintetike, me përparimet më të fundit në teknologjinë e aditivëve. Siguron mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj konsumimit, zvogëlon konsumimin e vajit dhe në të njëjtën kohë siguron shpërndarjen e menjëhershme të vajit. Rekomandohet veçanërisht për motorët me filtra për grimca të forta DPF. Intervali i ndryshimit është deri në 40,000 km, varësisht nga rekomandimi i prodhuesit. Ky vaj është ideal për veturat e pasagjerëve me gaz (CNG / LPG).

Ky produkt është optimal për motorët me naftë dhe benzinë me teknologji me shumë valvula, turbo motorë, motorë me ftohje të ajrit dhe motorë me DPF. Rekomanduar nga Peugeot, Citroën, Honda, Toyota dhe Fiat. Mund të përdoret gjithashtu nga të gjithë prodhuesit e automjeteve që rekomandojnë këtë specifikim.

Miratimi:

  • ACEA C2
  • API SN

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Fiat 9.55535-S1
 • Honda
 • ILSAC GF-3
 • Mazda
 • Peugeot Citroen (PSA) B71 2290
 • Renault RN 0700
 • Toyota

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Top Tec 4300 5W-30 2323 1 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4300 5W-30 8030 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4300 5W-30 2324 5 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4300 5W-30 8031 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4300 5W-30 3742 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec 4300 5W-30 3743 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4300 5W-30 3744 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.