TOP TEC 4400 5W-30

Ky produkt veçanërisht është i përshtatshëm për Renault. Vaj me motor të lehtë të teknologjisë së lartë nga gjenerata e fundit bazuar në teknologjinë sintetike. Parandalon formimin e shtresave të padëshiruara dhe garanton fuqinë e plotë të motorit. Zvogëlon trashjen e vajit dhe përzierjen e tij me tymin. Redukton konsumimin e vajit. Siguron funksionalitet dhe siguron qëndrueshmëri maksimale për motorët me filtra për grimca të forta Diesel (DPF). Siguron lubrifikimin e shpejtë të motorëve dhe karburantëve. Ajo ofron besueshmëri të lartë të lubrifikimit dhe mbrojtje optimale ndaj gërryerjes. Edhe në interval të gjatë të ndryshimit të naftës (deri në 30,000 km) garanton efikasitet maksimal.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për motorët me benzinë dhe naftë, si dhe për teknologjinë Common-Rail. Veçanërisht i përshtatshëm për automjetet me filtër grimcash naftë (DPF). Testuar në turbo mbushës dhe katalizatorë.

Miratimi:

    • ACEA C4
    • Renault RN 0720

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • MB 226.51
  • MB 229.51

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Top Tec 4400 5W-30 2319 1 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4400 5W-30 2322 5 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4400 5W-30 3752 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec 4400 5W-30 3753 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4400 5W-30 3754 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.