TOP TEC 4500 5W-30

Veçanërisht i përshtatshëm për Mazdu, Mitsubishi, Ford dhe Jaguar. Vaj motori me rrjedhë të lehtë të vajit motorik i teknologjisë së lartë nga gjenerata e fundit bazuar në teknologjinë sintetike. Siguron fuqinë maksimale të motorit. Sipas një prej testeve më të rrepta evropiane për uljen e konsumimit të karburantit (CEC-L-54-T-96 / MB M 111), ai e zvogëlon atë për më shumë se 2.5% në krahasim me nivelin e referencës. Mbrojtje e shkëlqyeshme ndaj gërryerjes. Lubrifikimi më i shpejtë gjatë  lëvizjes dhe fërkimit minimal në drejtimin e përditshëm sigurojnë jetë jashtëzakonisht të gjatë të motorit.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për motorët me benzinë dhe naftë, si dhe për teknologjinë Common-Rail. Veçanërisht i përshtatshëm për automjetet me filtër të grimcave të motorit me naftë (DPF). Testuar në turbo mbushës dhe katalizatorë.

Miratimi:

    • ACEA C1

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • Ford WSS-M2C 934-B
  • Jaguar / Land Rover STJLR.03.5005
  • JASO DL-1
  • Mazda
  • Mitsubishi

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Top Tec 4500 5W-30 2317 1 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4500 5W-30 2318 5 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4500 5W-30 2378 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4500 5W-30 3731 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec 4500 5W-30 3732 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4500 5W-30 3733 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.