TOP TEC 4600 5W-30

Përdoret për motorët me benzinë ​​dhe naftë me ose pa filtër të grimcave të motorit me naftë. Vaj modern me rrjedhë të lehtë të vajit motorik për motorët me benzinë ​​dhe naftë me ose pa filtër për grimcat e forta (DPF) dhe me turbo mbushës. Kombinimi i vajrave bazë jokonvencionale bazuar në teknologjinë më të re sintetike dhe aditivëve të fundit që garantojnë vaj motori që mbron në mënyrë të përkryer nga konsumimi, zvogëlon konsumimin e naftës dhe karburantit dhe mundëson lubrifikimin e shpejtë të motorit. Falë kësaj, intervalet e shërbimit të ndryshimit të vajit deri në 40,000 km arrihen në varësi të rregullave të prodhuesit.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për motorët më modernë me benzinë dhe naftë me teknologji multi-valvulare, Valvetronik dhe turbo mbushës me ose pa ftohës të ajrit të kompresuar. Veçanërisht i përshtatshëm për interval të gjatë të ndryshimit të vajit dhe kërkesave të larta të motorit. Testuar në turbo mbushës dhe katalizatorë.

Miratimi:

  • ACEA C2
  • ACEA C3
  • API SN
  • BMW Longlife-04
  • GM dexos2™
  • MB-Freigabe 229.31
  • MB-Freigabe 229.51
  • MB-Freigabe 229.52
  • VW 505 00
  • VW 505 01

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Fiat 9.55535-S3
 • Ford WSS-M2C 917-A
 • Opel GM-LL-A-025
 • Opel GM-LL-B-025

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Top Tec 4600 5W-30 2315 1 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4600 5W-30 8032 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4600 5W-30 3763 4 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4600 5W-30 8033 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec 4600 5W-30 2316 5 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4600 5W-30 3757 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec 4600 5W-30 3758 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4600 5W-30 3759 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.