TOP TEC ATF 1100

Është një lëng hidraulik i bazuar në vajrat bazike të NS dhe një kombinim i aksesorëve modernë me cilësi të lartë për aplikim universal. Është i përshtatshëm për servo drejtuesit, transmetimet manual dhe automatike, sistemet hidraulike dhe pajisjet ndihmëse. Mundëson funksionimin e duhur të transmetimit hidraulik në kushte ekstreme.

I përshtatshëm për marshet automatike dhe manuale, servo drejtuesit, pajisjet ndihmëse të automjeteve personale dhe tregtare, si dhenë industri. Vëzhgoni rekomandimet e prodhuesit të automjeteve gjatë përdorimit.

Miratimi:

 • Allison C4
 • Dexron III G
 • Dexron III H
 • Dexron TASA (Typ A/Suffix A)
 • Ford Mercon
 • MAN 339 Typ L1
 • MAN 339 Typ V1
 • MAN 339 Typ Z1
 • MB-Freigabe 236.1
 • Voith H55.6335.XX (G 607)
 • ZF TE-ML 04D
 • ZF TE-ML 14A
 • ZF TE-ML 17C

LIQUI MOLY e rekomandon për:

 • Allison TES 389
 • Caterpillar TO-2
 • MB 236.6
 • Volvo 97341
 • ZF TE-ML 02F
 • ZF TE-ML 03D
 • ZF TE-ML 09
 • ZF TE-ML 11A
 • ZF TE-ML 11B
 • ZF TE-ML 14B

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Top Tec ATF 1100 3650 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1100 3651 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1100 3668 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Top Tec ATF 1100 7626 1 l Can plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1100 20467 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Top Tec ATF 1100 21238 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Top Tec ATF 1100 7627 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1100 3652 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1100 3653 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1100 3654 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1100 3655 205 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1100 3656 1000 l Bulk goods D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.