TOP TEC ATF 1200

TOP TEC ATF 1200 është vaji i transmetimit automatic i gjeneratës së fundit i bazuar në teknologjinë sintetike të naftës me bazë HC dhe aditivët më modernë. Jep rezistencë përfundimtare të plakjes, mbrojtje maksimale ndaj konsumit dhe fërkimit. Ai plotëson kërkesat e prodhuesve të shumtë të pajisjeve. Mundëson funksionimin e duhur me ngarkesë maksimale në të gjitha kushtet e temperaturës.

I përshtatshëm për transmetime automatike dhe manuale, servo drejtues, pajisje ndihmëse të pasagjerëve dhe mallrave dhe në industri. Ndiqni udhëzimet e prodhuesit gjatë përdorimit.

Miratimi:

 • Allison C4
 • Dexron III H
 • Ford Mercon V
 • Honda ATF Z1 (ausser CVT)
 • Hyundai SP-II
 • Hyundai SP-III
 • JASO 1-A
 • Kia SP-II
 • Kia SP-III
 • Mazda ATF M-III
 • Mazda ATF M-V
 • Mitsubishi SP-II
 • Mitsubishi SP-III
 • Nissan AT-Matic D Fluid
 • Nissan AT-Matic J Fluid
 • Nissan AT-Matic K Fluid
 • Toyota Type T-II
 • Toyota Type T-IV

LIQUI MOLY e rekomandon për:

 • Allison TES 295
 • BMW 7045 E
 • BMW 8072 B
 • BMW LA 2634
 • BMW LT 71141
 • Caterpillar TO-2
 • Chrysler ATF +3
 • Chrysler ATF +4
 • Daimler NAG-1
 • JWS 3309 (Aisin Warner)
 • MAN 339 Typ V1
 • MAN 339 Typ Z1
 • MAN 339 Typ Z2
 • MB 236.2
 • MB 236.3
 • MB 236.5
 • MB 236.6
 • MB 236.7
 • MB 236.9
 • MB 236.10
 • MB 236.11
 • Subaru ATF
 • Voith H55.6335.XX (G 607)
 • Volvo 97340
 • Volvo 97341
 • VW G 052 162
 • VW G 052 990
 • VW G 055 025
 • ZF TE-ML 02F
 • ZF TE-ML 03D
 • ZF TE-ML 04D
 • ZF TE-ML 05L
 • ZF TE-ML 09
 • ZF TE-ML 11A
 • ZF TE-ML 11B
 • ZF TE-ML 14A
 • ZF TE-ML 14B
 • ZF TE-ML 17C

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Top Tec ATF 1200 3680 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1200 3681 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1200 2393 1 l Can plastic D-GB-F-ARAB
Top Tec ATF 1200 7502 1 l Can plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1200 20460 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Top Tec ATF 1200 21243 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Top Tec ATF 1200 3682 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1200 8040 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1200 3683 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1200 3684 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1200 3685 205 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1200 3686 1000 l Bulk goods D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.