TOP TEC ATF 1300

TOPTECATF 1300 është një lëng hidraulik që mund të përdoret në pajisjet e gjeneratës të vjetër dhe përdoret në marshet automatike ose manuale, servo drejtuesit, etj.Siguron besueshmëri të lartë dhe funksionim të duhur, si dhe mbrojtje nga korrozioni dhe gërryerja.

I përshtatshëm për marshe automatike dhe manuale, servo drejtuesit në automjete pasagjerësh dhe ngarkuese më të vogël. Ndiqni rekomandimet e prodhuesit të automjeteve.

Miratimi:

  • Ford ESW-M2C 33-F
  • Ford ESW-M2C 33-G

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • Volvo 97330

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Top Tec ATF 1300 3691 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1300 3698 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1300 20613 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1300 3699 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.