TOP TEC ATF 1600

Vaj marshi i gjeneratës më të fundit në bazë të teknologjisë sintetike me rezervë jashtëzakonisht të lartë të energjisë. Siguron fuqi maksimale të transmetimit. Siguron sjellje optimale të fërkimit dhe garanton rezistencë të shkëlqyeshme të plakjes. Garanton performancën e patretshme të lëngut në kushtet më të vështira të funksionimit dhe në lëkundjet e temperaturës së lartë. Veçanërisht i përshtatshëm për vështirësinë e ndryshimit të ingranazheve. Me formulë të përmirësuar të transmetimit të jetës së gjatë. Lejon intervalet jashtëzakonisht të gjata të ndryshimit të vajit.

Zhvilluar për gjeneratën e re të marsheve automatike me 7 shpejtësi Mercedes-Benz dhe të pajtueshëm me marshet automatike më të vjetra Mercedes-Benz me 5 shpejtësi. Duhet kushtuar vëmendje rekomandimeve të prodhuesve të automjeteve, d.m.th., agregatit.

Miratimi:

  • MB-Freigabe 236.14

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • MB 236.12

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Top Tec ATF 1600 3659 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1600 3670 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Top Tec ATF 1600 8042 1 l Can plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1600 21235 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Top Tec ATF 1600 21176 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1600 3694 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1600 3696 60 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.