TOURING HIGH TECH 15W-40

Mbron motorin nga konsumimi dhe koryioni dhe parandalon formimin e depozitave të zeza nga vaji. Përmirëson lubrifikimin optimal dhe jetëgjatësinë e motorit. Është i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj plakjes, me viskozitet të qëndrueshëm dhe rezistencë të lartë ndaj ndryshimit të temperaturës. Mund të përzihet me të gjitha llojet e vajrave të testuar në katalizatorë dhe turbo mbushës.

Vai i motorit, i cili mund të përdoret gjatë gjithë vitit, i dedikuar për motorët me benzinë dhe naftë.

Miratimi:

 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • ACEA E2
 • API SL
 • API CG-4
 • Allison C4
 • MAN M 3275-1
 • Volvo VDS

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

 • Caterpillar TO-2
 • Mack EO-L
 • MB 228.3
 • MB 229.1
 • MTU Typ 2
 • Peugeot Citroen (PSA) B71 2295

Varianti i produktit

Emri Nr. Paketimi
Touring High Tech 15W-40 8905 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 15W-40 20669 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Touring High Tech 15W-40 2911 4 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 15W-40 1862 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 15W-40 20667 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Touring High Tech 15W-40 1298 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech 15W-40 1296 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech 15W-40 1240 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.