TOURING HIGH TECH 20W-50

Vaj motori me cilësi të lartë me veti optimal të lubrifikimit në të gjitha kushtet e funksionimit. Përmirëson funskionimin e sigurt dhe ka veti të ulët të gërryerjes së motorit, veçanërisht për shkak të mbulesës së hollë të vajit që zvogëlon fërkimin.

Vaj motori që mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Përdorimi universal në motorët me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • ACEA E2
  • API SL
  • API CG-4
  • Allison C4
  • MIL-L 2104 E

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • Caterpillar TO-2
  • MAN 271
  • MB 228.3

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech 20W-50 1250 1 l Canister plastic D-F-I
Touring High Tech 20W-50 20812 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 20W-50 2568 4 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 20W-50 20813 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 20W-50 21250 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Touring High Tech 20W-50 1257 20 l Canister plastic D-GB
Touring High Tech 20W-50 1254 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech 20W-50 1260 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.