TOURING HIGH TECH DIESEL 15W-40

Besim i garantuar, pastërti optimale e motorit, mbrojtje të shkëlqyeshme nga harxhimi apo gërryerja e motorit. Është i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj plakjes, me viskozitet të qëndrueshëm. Karakteristika te shkëlqyera te fillimi i ftohtë. Ky produkt është për përdorim universal.

Vaj motori që mund të përdoret gjatë gjithë viti tpër motorët e thithjes me naftë dhe me turbo mbushës. Veçanërisht i përshtatshëm për kushte ekstreme të funksionimit të motorit.

Miratimi:

 • ACEA B4
 • ACEA E2
 • API CG-4
 • Allison C4
 • MAN M 3275-1
 • Volvo VDS

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

 • Caterpillar TO-2
 • Mack EO-L
 • MB 228.3
 • MB 229.1
 • MTU Typ 2

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1070 1 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1864 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1071 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1072 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1075 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.