TOURING HIGH TECH SHPD 20W 50

Është një gjeneratë e re e vajrave të motorit me cilësi të lartë, të cilat janë krijuar posaçërisht për motorët thithëse me naftë dhe motorët me naftë me turbo mbushës, pavarësisht nëse ata kanë një ndërmjet ftohës (intercooler)apo jo. Prania e lartë e aditivit garanton lubrifikimin optimal në të gjitha kushtet e funksionimit.

Për motorët thithës me naftë dhe motorët me naftë me turbo mbushës. Prania e lartë e aditivëve garanton lubrifikimin optimal në të gjitha kushtet e funksionimit. Për motorët thithës me naftë dhe motorët me naftë me turbo mbushës, me ose pa ndërmjet ftohës (intercooler).

Miratimi:

 • ACEA E7
 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • API CH-4
 • API SL

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Mack EO-M Plus
 • MAN M 3275-1
 • MB 228.3
 • MTU Typ 2
 • Renault Trucks RD-2
 • Volvo VDS-2

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2478 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2479 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2480 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2481 205 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2490 1000 l Container D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.