TOURING HIGH TECH TROPICAL 20W 50

Është një vaj me cilësi të lartë i destinuar për të gjitha stinët. Vajrat bazë të zgjedhur dhe një shkallë e lartë e pranisë së aditivëve garantojnë lubrifikimin optimal si në kushte ekstreme të funksionimit ashtu edhe në distance të gjata ndërmjet ndryshimeve të vajit.

Vaj motorik universal për motorët me naftë (motorët me naftë thithës dhe motorët me naftë me turbo mbushës, me ose pa ndërmjet ftohës – intercooler).

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • ACEA E7
  • API SL
  • API CH-4

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • Mack EO-M Plus
  • MAN M 3275-1
  • MB 228.3

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Touring High Tech Tropical Motoroil 20W-50 2920 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech Tropical Motoroil 20W-50 2132 5 l Canister plastic BOOKLET

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.