TRACTOR OIL STOU 15W 30

Vaji universal (STOU = Super TRACTOR OIL Universal) u zhvillua posaçërisht për makineri bujqësore. Ky produkt është krijuar për të përmbushur nevojat dhe për të përmbushur kërkesat e specifikimeve të ndryshme për motorët me traktorë, transmetimet manuale dhe boshtore, sistemet hidraulike, volant freksioni të lëngshëm dhe frenat e lagësht.

Projektuar posaçërisht për rastet kur vaji është i nevojshëm për motorin, përbërjen e transmetuesit dhe sitemin hidraulikë. Shikoni udhëzimet e prodhuesit të motorit.

Miratimi:

 • ACEA E2
 • ACEA E3
 • API SF
 • API CF-4
 • API CG-4
 • API GL4
 • SAE 10W-30
 • SAE 80W

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Case (IHC) MS 1209
 • CASE New Holland MAT 3525
 • CASE New Holland MAT 3526
 • Ford New Holland M2C 134-D
 • Ford New Holland M2C 159-B
 • Ford New Holland M2C 159-C
 • John Deere J20C
 • John Deere J27
 • Massey-Ferguson M1135
 • Massey-Ferguson M1139
 • Massey-Ferguson M1143
 • Massey-Ferguson M1144
 • New Holland 82009201
 • New Holland 82009202
 • New Holland 82009203
 • New Holland NH 410B
 • ZF TE-ML 06A
 • ZF TE-ML 06B
 • ZF TE-ML 07B

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Tractor Oil STOU/UTTO 6960 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Tractor Oil STOU/UTTO 6962 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.