TRACTOR OIL STOU 15W 30

Vaj Universal (STOU = Super TRACTOR OIL Universal) u zhvillua posaçërisht për makineri bujqësore. Ky produkt është krijuar për tu përshtatur me nevojat dhe për të përmbushur kërkesat e specifikimeve të ndryshme për motorët me traktorë, transmetimet manuale dhe boshtore, sistemet hidraulike, volant freksioni të lëngshëm dhe frenat e lagësht.

Projektuar posaçërisht për rastet kur kërkohet një lubrifikant për motorin, transmetuesin dhe sistemin hidraulik. Ndiqni udhëzimet e prodhuesit të motorit.

Miratimi:

 • ACEA E2
 • ACEA E3
 • Allison C4
 • API CF-4
 • API CG-4
 • API SF
 • API GL4
 • Caterpillar TO-2
 • Ford New Holland M2C 84-A
 • Ford New Holland M2C 159-B
 • Ford New Holland M2C 159-C
 • Mack EO-K
 • Mack EO-K2
 • MIL-L 2104 D
 • MIL-L 2105
 • MIL-L 46152 B
 • ZF TE-ML 06B
 • ZF TE-ML 07B

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Case (IHC) B6
 • David Brown
 • Fendt
 • John Deere J27
 • KHD
 • Massey-Ferguson M1139
 • Massey-Ferguson M1144
 • Massey-Ferguson M1145
 • MB 227.1
 • MB 228.1
 • Steyr

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Tractor Oil STOU 10W-40 4722 20 l Canister plastic D-GB
Tractor Oil STOU 10W-40 4703 60 l Drum sheet metal D-GB
Tractor Oil STOU 10W-40 4704 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.