Tre produkte për kondicioner të pastër

 

Nëse nëpër brendësinë e makinës suaj qaekullon jo vetëm ajri i ftohtë, por edhe një erë e pakëndshme, është një shenjë se kondicioneri juaj ajror sulmohet nga bakteriet dhe myku. Pasojat nuk janë vetëm erë e pakëndshme, por rreziku i alergjive.

Këto janë tre mënyrat që LIQUI MOLY ju ndihmon me këtë situatë:

E para dhe më ekonomikja është produkti LIQUI MOLY Climate Fresh. Spreji është një deodorant për automjetet që çdo shofer mund ta përdorë në mënyrë të pavarur. Paketa është që vetë shprazet dhe është vendosur në këmbë pasi kondicioneri është ndezur. Substancat aktive përhapen përmes ventilimit dhe pastrojnë kondicionerin nga aroma e pakëndshme.

Produkti i dytë është më thelbësorë: Pastrimi me LIQUI MOLY A / C System Cleaner. Spreji  mund të përfshijë një sondë të madhe me anë të së cilës substancat stërpiken direkt në sistemin e rrjedhjes së ajrit të freskët. Kjo siguron që rrjedhat, avullimi dhe kondicioneri janë të pastra. Përparësia është në një aplikim të thjeshtë pa pajisje shtesë. Pastruesi mund të përdoret gjithashtu nga përdoruesit e fundit  me përvojë.

Mënyra më e mirë e pastrimit do të ofrohet nga shërbimet profesionale. Për këtë qëllim, LIQUI MOLY ka zhvilluar 2K A / C System Cleaner. Kondicionerët konvencionalë janë të ndjeshëm ndaj temperaturës dhe dekompozohen në temperatura të larta. Ky nuk është rasti me 2K A / C System Cleaner. Të dy komponentët janë të përziera para përdorimit. I veçuar mund të ruhet deri në dy vjet. Kjo është arsyeja pse 2K A / C System Cleaner është i përshtatshëm për vendet e nxehta. Lëngu i pastrimit aplikohet në avullues me një pistoletë që stërpik  dhe në mënyrë të besueshme i largon bakteriet dhe lagështinë.

Këto tre metoda mbulojnë gamën e plotë të shërbimeve të pastrimit për kondicionerin tuaj. Secili mund të gjejë atë që kërkon, varësisht nga thellësia e portofolit të tyre dhe efekti që ata dëshirojnë të arrijnë. Përveç kësaj, erë e pakëndshme nga sistemi i ventilimit shkon në harresë.