TRUCK LONG-LIFE MOTOR OIL 10W-40

Vaj motori që kursen energji. Ky produkt ofron ekonomi optimale të karburantit për shkak të një uljeje të konsiderueshme të konsumit të karburantit, intervalit më të gjatë të mundshëm midis dy ndryshimeve të naftës dhe kështu një kohë të reduktuar ndjeshëm të shpenzuar për mirëmbajtjen e automjeteve.

Vaj i destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit. Është projektuar për automjete komerciale me motorë për naftë dhe një sistem të ri i shterjes të gjeneratës së re me intervale jashtëzakonisht të gjata të zëvendësimit të naftës. Mund të përdoret gjithashtu me motorët për naftë thithës konvencionale, si dhe me motorët me naftë turbo mbushës.

Miratimi:

 • ACEA E4
 • ACEA E7
 • API CI-4
 • Deutz DQC III-10
 • Mack EO-N
 • MAN M 3277
 • MB-Freigabe 228.5
 • Renault Trucks RLD-2
 • Renault Trucks RXD
 • Scania LDF-2
 • Volvo VDS-3

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Caterpillar ECF-1-a
 • Cummins CES 20077
 • Cummins CES 20078
 • DAF HP2
 • Mack EO-M Plus
 • MTU Typ 3

Variantet e produktit

Product Name SKU Bundle languages
Truck Long-life Motor Oil 10W-40 4733 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Truck Long-life Motor Oil 10W-40 4701 60 l Drum sheet metal D-GB
Truck Long-life Motor Oil 10W-40 4742 120 l Deposit container D-GB
Truck Long-life Motor Oil 10W-40 4702 205 l Drum sheet metal D-GB
Truck Long-life Motor Oil 10W-40 4290 1000 l Container D-GB
Truck Long-life Motor Oil 10W-40 4732 1000 l Bulk goods D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.