UNIVERSAL CLEANER

Koncentrat për aplikim universal. Ky produkt hollohet me ujë dhe nuk përmban fosfate, silikate ose tretës. Dekompozuar biologjikisht, raporti i përzierjes është deri në 1: 2000, në varësi të qëllimit.

 Pastrues universal shumë efikas për aplikime shtëpiake, punëtori dhe industri.

Kat. Nr:      1653

Përdorimi: Mund të aplikohet me spërkatje ose zhytje, ose duke fshirë me furça, leckë ose sfungjerë.

Pastrimi duke spërkatur:

Hollojeni me ujë siç kërkohet dhe spërkatëni në sipërfaqen e objektit. Lejoni pastruesin të veprojë për një periudhë të shkurtër para se ta shpëlani me ujë.

Pastrimi me zhytja:

Hollohet me ujë sipas kërkesave. Zhyt objektin dhe pastrojeni atë me ujë pasi e keni lënë pastruesin të veprojë për një kohë të shkurtër.

Fshirje:

Hollohet me ujë siç kërkohet dhe aplikohet në sipërfaqe të thatë ose të lagur paraprakisht. Lejoni pastruesin të veprojë për një periudhë të shkurtër para se ta shpërlani atë.

Shënim:

Mos e përdorni në formë të përqendruar ose lejoni që ajo të thahet në sipërfaqen që duhet të pastrohet. Trajtoni metale të rënda me ngjyra dhe lidhjet e lehta vetëm shkurtimisht dhe tërësisht shpëlajeni me ujë. Produkti ka një efekt të fuqishëm për heqjen e vajit dhe nëse përdoret vazhdimisht në përqendrime të larta do të bëjë që ngjyrat të zbehen. Gjithmonë provoni në zonat e fshehura së pari nëse përdorni materiale të ndjeshme.

Raporti i përzierjes me ujin për aplikime të ndryshme:

Motorët e pastrimit, ndarjet e motorit, trupat, skajet e dyerve, pëlhurat e gomave të kamionëve dhe superstrukturat 1: 5 deri 1:10

Largimi i insekteve mbetet 1:10

Pastrimi i rrotave 1: 2 deri 1: 5

Vegla makinerish 1:10 deri 1:40

Mbulesa plastike 1:10 deri 1:20

Dyshemetë dhe muret e punëtorive – me dorë – 1:20 deri 1:40

Tunelet rrugore, vendkalimet kufitare – mekanikisht – 1:40 deri 1:60

Paralarje kimike në sistemet me furça 1: 5 deri në 1:10

Pajisjet e presionit të lartë dhe avionëve me avull 1:10 deri 1:20

Depiluesit e kopolimerit 1: 3 deri 1: 5

Dritaret e seminarit, kutitë e qelqit 1: 500 deri 1: 2,000

Brendësia e automjeteve 1:10 deri 1:50

Paketimi: 1 l

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.