UNIVERSAL OIL FOR GARDEN EQUIPMENT 10W-30

Vaj modern i motorit multigrade për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat bazë të zgjedhur dhe përmbajtja e lartë e aditivëve garantojnë pastërti optimale, si dhe veti të shkëlqyera të vajosjes në kushtet më të vështira operative.

Për motorët me benzinë dhe naftë  me 4 goditje të tilla si kositëset e lëndinave, gjeneratorë elektrikë, traktorë më të vegjël, makina për lëvrim, pastrues me presion, pastrues dëbore dhe makineritë e tjera të vogla. Ai plotëson kërkesat e prodhuesve më të mirë si Briggs&Stratton, Honda, Tecumseh etj.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • API CF
  • API SG
  • API SH
  • API SJ

Variantet e produktit:

Product Name SKU Bundle languages
Universal Oil for Garden Equipment 10W-30 1273 1 l Canister plastic D
Universal Oil for Garden Equipment 10W-30 8037 1 l Canister plastic D-RUS-UA

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.