UPHOLSTERY FOAM CLEANER

Shkumë aktive për pastrim, butësisht dhe shpejt i larg papastërtitë nga mbulesat, tapetet dhe kanavacat. Shkuma e pastrimit në mbulesat nuk lë njolla në buzë të sipërfaqes mbi të cilën është aplikuar, dhe ngjyrat e mbulesave pranojnë një shkëlqim origjinal.

Për pastrim të butë të mbulesave, tapeteve dhe kanavacave, si dhe materialeve të tjera të tekstilit.

Kat nr : 1539

Përdorimi: Shkundni fuqishëm përpara se ta përdorni, pastaj spërkatni në sipërfaqet që duhen pastruar për të krijuar shkumë. Lejoni të veprojë në varësi të shkallës së ndotjes (2-5 minuta). Fërkoni duke përdorur një furçë në mënyrë që të hiqni ndotësit e fortë. Fshini mbetjet me një sfungjer të lagur (ujë të distiluar) ose lëreni të thahen dhe pastaj fshijeni me fshesë me vakum. Përsëriteni procesin në rast të ndotjes së rëndë.

Paketimi : 300 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.