V-BELT SPRAY

Eliminon rrëshqitjen dhe zhurmën e rripave dhe zgjat jetën e tyre të funksionimit. Gjithashtu mbron rripat dhe udhëzimet nga mbingarkesa. Rrit efektivitetin dhe fërkimin e shpatullave, mbron dhe i mirlmban.

Për të gjitha llojet e rripave të lëvizshëm, qoftë prej lëkure, gome, tekstili, etj. Nuk rekomandohet për përdorim në rripa të sheshtë.

Kat. Nr:       4085

Përdorimi: Spërkatni sipërfaqet anësore të rripave V nga përafërsisht 20 cm. Përsëriteni nëse kërkohet shtresë më e trashë. Prisni përafërsisht 10 minuta për të lejuar produktin të funksionojë para se të nisni  rripin e makinës.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.