Valve clean

Motorët janë të ekspozuar ndaj ngarkesave ekstreme edhe në rast të vozitjes normale nëpër qytetit, me ndalesa të shkurtra, që rezultojnë në formimin e llumit të valvulave, në dhomën e djegies dhe të karburatorit. Pastron valvulat, tubat e hyrjes, karburatorët dhe dhomat e djegies. Motorët e pastër gjithashtu kanë konsum më të vogël të karburantit. Duke vepruar kështu, ky produkt kontribuon në përdorimin optimal të motorit dhe kursimin e karburantit. Djegia rezulton në më pak ndotje të mjedisit, dhe vetë motori mbrohet nga mbingarkesa e panevojshme.

Mbron nga korrozioni. Është i testuar si në sistemet turbo ashtu edhe në motorët me katalizatorë të integruar.

Кat nr 2503
Përdorimi Shtoni karburant sa herë që duhet të mbushni. Një paketë prej 150 ml Valve Cleaner është e mjaftueshme për 75 litra karburant.
Përmbajtja 150 ml
Paketimi 12
Lloji i aditivit Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.