Valve protection for gas

Mbron dhe ftoh valvulat e motorit me gaz natyral të integruar. Kombinimi i përzgjedhur i aditivëve jep lubrifikim optimal dhe kontribuon në djegien më të pastër, duke shmangur prishjet e kushtueshme të automjeteve. Parandalon humbjen e forcës dhe kompresimit. Ai nuk përmban metale organike dhe nuk dëmton katalizatorët.

Shtohet në një rezervuar të veçantë në pajisjen automatike të dozimit. Ndiqni rekomandimet e pajisjes së integruar në automjetin.

Каt nr 4012
Përdorimi Valve Protection for Natural Gas Vehicles shtohet në rezervuar. Matja është automatike. Sigurohuni që të ndiqni specifikimet e kërkuara nga sistemi i gazit natyror ose sistemi i dozimit të prodhuesit të sistemit. I përshtatshëm për të gjitha njësitë e dozimit në dispozicion komercial (p.sh. FlashLube etj). LIQUI MOLY rekomandon për sistemet e kontrollit vakum një dozë nga 6 deri në 8 pika në minutë.
Përmbajtja 1 l
Paketimi 6
Lloji Aditiv për gaz
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.