VISCOUS GREASE ZS KOOK-40

Yndyra e sapunit të litiumit të bërë nga materiale bazike të përzgjedhur me kujdes dhe aditivëve. Karakterizohet nga nivele optimale të lubrifikimit, rezistencës nga uji, ngjitjes dhe qëndrueshmërisë së presionit të lartë. Është shënuar në përputhje me DIN 51502 K00 K-40.

Ndiqni udhëzimet e prodhuesit të pajisjeve. Sidomos rekomandohet për sistemet e vajosjes qendrore HGV.

Variantet e produktit

Име SKU Bundle languages
Viscous Grease ZS KOOK-40 4714 5 kg Bucket plastic D-GB
Viscous Grease ZS KOOK-40 4715 25 kg Bucket plastic D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.