ZINC ALUMINUM SPRAY

Nivel shumë të lartë mbrojtjeje për shkak të përmbajtjes së lartë të zinkut dhe aluminit. Mund të përdoret si një mbrojtje nga korrozioni për shkak të kushteve të motit. Ajo thahet shpejt dhe lë një sipërfaqe me shkëlqim. Funksionon në temperatura deri në + 490 ° C. Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet metalike dhe jo-metalike. Ka përçueshmëri të lartë të energjisë elektrike. Mund të ngjyroset.

Përdoret për riparimin e sipërfaqeve të dëmtuara të galvanizuara. (Shtresat e zinkut aplikohen me teknologjinë e zhytjes, spërkatjes ose shtresimit së nxehtë.)

Kat. Nr: 1640

Përdorimi: Shkundni kanaçen fuqimisht të paktën 1 minutë para përdorimit. Spërkateni në sipërfaqe metali të pastra, të thata dhe pa vaj. Mund të ngjyroset pas 8 orësh. Trashësia e shtresës së filmit të zinkut thahet pas një spërkatje të vetme: 25-35 μm.

Pas përdorimit, pastroni grykën e sprejit duke e invertuar derisa të shfaqet shtytësit e pastër.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.